2009-06-25

Studentrabatten på tapeten eller i fara?

Fick ett lustigt (eller olustigt?) samtal från CSN, eftersom LaReina har ett avtal med studentkåren om att ge 10% rabatt till studerande, och för att kunna få denna rabatt har vi accepterat giltig studentlegitimation som underlag för rabatten, om det sedan varit studentkårens kort eller CSN-kortet har vi inte lagt oss i, huvudsaken är att kunden kunnat verifiera sina studier.

Tydligen är dock CSN rädda om sitt "varumärke" och då får LaReina inte använda CSN kortet som underlag dvs om man inte har ett "samarbetsavtal" med dem, vilket som regel, underförstått, brukar innebära att man ska betala en viss summa för detta så kallade "avtal".

LaReina är för det första inte ens skyldig att ge någon rabatt, varför vi överhuvudtaget gjorde ett avtal med studentkåren var för att många av våra studerande kunder önskat sig detta, men att betala till en tredje part för att ge rabatt till våra kunder känns helt fel för oss, när vi inte ens haft önskemål om att marknadsföra oss via CSN. LaReina har i så fall andra sätt att gynna våra kunder med stamkundsrabatt, paketpris eller vad månde... det är fortfarande våra kunder som ska gynnas, och inte någon annan, och om det ska vara så krångligt att ge studentrabatt, ja... då får vi väl fundera på att avbryta vårt avtal med studentkåren.

Fortsättning lär följa efter kontakt med studentkåren...

Inga kommentarer: