2012-04-24

Lite om oss som jobbar på LaReina

Kukeliku! Har vaknat till en alldeles underbar dag redan vid fem tiden, och för att vara en nattuggla är det typ läggdags i många fall *host*, men icke så idag!

Massor att göra! Bakom kulisserna på LaReina är det en hel del som behöver göras. Sidor ska uppdateras och optimeras. Bilder ska redigeras och varor ska läggas till. Butiken behöver också en ordentlig vårstädning (men det verkar hela tiden komma en massa emellan). Ja, listan kan göras hur lång som helst... som tur är, är vi iaf tre som hjälps åt i butiken om dagarna. LaReina, Pia och Silla, men likt Charlies änglar har vi tre tjejer också vår egen "Charlie" som håller uppsikt över oss, Enne.

Lite kort om oss:

LaReina (Soili) är lite av ett alltiallo som ser till att det mesta flyter, har hand om kundtjänsten, webboptimeringen och bossar efter bästa förmåga (och förhoppningsvis samförstånd).

Pia är vår pysselspecialist som ser till att de enskilda artiklarna kommer i sina förpackningar och ut i butiken och givetvis en massa annat. Mottot är att här hjälps vi åt med det mesta.

Silla är den officiella svarta arbetskraften, eftersom hon bokstavligen är svart, den svarta håriga damen är bäst på kundrelationer eftersom hon helst av allt vill flirta med alla som kommer till den fysiska butiken. Hon tycks även ha en alldeles egen fanklubb - LaReina hundens vänner.

...och sist men inte minst;

Enne, han finns alltid i bakgrunden, dock mest genom telefon (som sagt, precis som Charlie i Charlies änglar). Hans främsta uppgift är att ge (förhoppningsvis) konstruktiv kritik både om hemsidan och sortimentet, samtidigt som han ger en manlig balans på den kacklande kvinnliga trion.

Ja, det var lite om oss här på LaReina PRESENTER. Kom gärna in i butiken på Roslagsgatan 40a i Stockholm och hälsa på oss!

Inga kommentarer: