2013-07-17

Söka jobb inom EU med New Age intresserade Linda Izortahey

GÄSTBLOGGARE Linda, 27år

Jag och många andra ungdomar fascineras av tanken på att arbeta i ett annat land. Tanken har slagit mig innan, men den blev först verklighet när jag gick till en sierska som berättade att möjligheten att jobba och bo i England skulle komma till mig under sensommaren/hösten.
Sen dess har jag fyllts av förhoppningar och förvänt-ningar om vart detta äventyr skulle ta mig. En stad som lockar mig är Glastonbury, ett samhälle där både New Age och kristendomen möts. För oss som har läst "Avalons dimmor" av Marion Zimmer Bradley så ligger Avalons berget i närheten, något som måste besökas.
Avalon Tarot
Arbetsförmedlingen erbjuder ungdomar mellan 18-30 år en chans att få finansiellt stöd. Projektet har fått namnet "Ditt-första-Eures-jobb". Att sammanfläta EU-länderna främjar också till att minska arbetslösheten. Så varför inte hoppa på detta äventyr?!

Inga kommentarer: