2012-02-12

Helgens äventyr

I fredags var lagerbutiken stängd pga utbildning under fred-lör 10-11/2 2012, därför jobbas det för fullt i kulisserna idag, trots att det är en söndag. Senvintern/våren 2012 är en extrem hektisk tid för LaReina. Mängder med nyheter, samt påfyllning av slutsålda varor pågår ständigt, därmed har fortsättningen med SPA bloggen dessvärre fått vänta - men den är inte bortglömd, och kommer att laddas upp inom det närmaste.

Klubbensborg, Mälarhöjden, Stockholm 20120211

LaReina håller också på att förkovra sig inom politik - vilket är hur spännande som helst! Samtidigt får man förmånen att träffa och lära känna många intressanta människor. Att däremot ha en resväska med hjul i en snöig uppförsbacke, där hjulen låser sig av all snö (och blir hur tung som helst att dra efter sig), är dock absolut ingen hit, och om man dessutom går med andra utan liknande bagage, då hamnar man lätt utanför sällskapet. Mindre kul, men också en bokstavlig lärdom i vilka som kommer att finnas där för en, eller inte, när man hamnar i nästa uppförsbacke...

Ja... det var lite om helgens äventyr. Under den kommande veckan blir det också små schemaändringar av öppettiderna den 14:e och 15:e februari öppet 12-17 pga möten på kvällen, alla beställningar skickas som vanligt.

PS: Allmän önskan, tack för den vackra snöiga senvintern, men nu får våren gärna göra sitt intågande! 

Inga kommentarer: