2012-06-12

Vägen till jobbet

En del av mina vänner i Skövde har varit förskräckta över det faktum att jag flyttat tillbaka till Stockholm, citat: "en storstad som bara består av asfalt och höga hus samt en massa trafik och människor". Nu är det dock inte riktigt så jag bor privat (även om LaReinas butik ligger i centrala Stockholm), jag bor betydligt mera naturnära på Lidingö, som är en stad i sig med ca 45 000 invånare (ungefär som Skövde), dessutom är det en ö, vilket gör att den nästan är en helt egen värld för sig.
Jag kom till Lidingö redan 1977, livet förde mig sedan till andra delar av Stockholm och Sverige, men ön drog mig tillbaka, och jag är "hemma" igen. Cirkeln är sluten.
Här ovan är vägen till och från Lidingöbanan som vi tar varje dag till och från LaReinas butik i Stockholm, varken asfalt eller höghus, nästan lantlig känsla.
Härom helgen regnade det kraftigt, och nu har det uppstått lite hinder på vägen, LaReina hunden söker efter alternativa gångvägar.
Det finns mycket att upptäcka i gräset...
Trots ett träd på vägen, lyckas vi alltjämt ta oss fram och tillbaka till tåget.
Tänk att regn kan även få ett stort träd att falla pladask!
Tur att man inte kom promenerandes på vägen när trädet föll...

Inga kommentarer: