2017-05-11

Öppettider - tillfällig ändring pga tågstrul

LaReina är en webbshop med en lagerbutik, om och när vi har ändringar av våra öppettider på vår kundtjänst/fysiska butik står det alltid på vår hemsidas högrafält med rött, strax under de ordinarie öppettiderna. Vilket det också gör idag, dvs att det är STÄNGT 11/5.

Idag var vi tvungna att ha stängt pga strul med tågtrafiken, på väg till vår filial i Skövde igår 10/5 med SJ-tåg 445 Sthlm-Skövde (ordinarie tid kl. 18.14-20.11), kom tåget fram först kl. 06.35 11/5 på morgonen. Drygt 12 timmar på tåget utan sömn, gjorde det omöjligt att åka tillbaka till Stockholm, dessutom hade vi inte möjlighet att utföra de jobb vi skulle ha gjort i Skövde på kvällen då vi satt fast på tåget. (Vi kommer dock att vara i butiken i morgon, för att skicka iväg alla våra beställningar, även om butiken inte är officiellt öppen.)

Tyvärr kan de ordinarietiderna ibland ändras pga oförutsedda händelser, så som idag, men som sagt detta meddelas alltid på vår hemsida.

Angående beställningar på nätet: Leveransen inom Sverige tar 1-3 vardagar, allt utgår ifrån vår lagerbutik, dvs man kan även välja alternativet hämtas i butik i kassan, då slipper man både fraktavgift och kan hämta sin leverans så fort man lagt sin order - förutsatt att butiken är öppen.

Inga kommentarer: