2011-12-07

Inspiration av Lulu Carter

Inredningen av den nya butiken har varit jättekul! Även om en lagerbutik är precis som det låter - trots allt en lagerbutik, och ingen ren showroom, så har jag hämtat lite inspiration från Lulu Carter som alltid har lika roliga idéer, samtidigt som hon sätter kunden och dennes önskemål i centrum.

Sverige har många duktiga och spännande inredare, så även Simon och Tomas som dessutom råkar ha sin butik bara ett stenkast ifrån LaReina! Tänk så det kan bli...

Min favorit inredare är dock Lulu Carter som sannerligen är en bra inspirationskälla! U go girl!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att veta att du kommit iordning, det är många här i skövde som saknar dej. Det är inte detsamma utan dej, det är något som fattas nu i skövde :(
All lycka till dej och din butik eller lagerbutik.
Hälsa Simon o thomas från oss.

Anna o Linda

LaReina sa...

Hej Anna och Linda,

...och något saknas här i Stockholm, alla underbara stammisar från Skövde med omnejd som under åren kommit att bli som vänner. Jag är visserligen härifrån från början som privatperson, men LaReina är än så länge väldigt anonym och ensam här...:´(

Simon och Tomas gillar troligen inte min inredningsstil, men min hund kan nog charma deras två små pojkhundar. :D

LaReina sa...

...glömde tillägga att de kvällar deras hundar varit där och jag och min lilla hund gått förbi har de skällt febrilt, och kärlek börjar väl alltid med bråk? (har jag hört) ;)