2012-09-24

LaReina med röda mulen...

Måndag, en ny arbetsvecka tar sin början. I veckan tävlar jag alltjämt med Rudolf om den absolut rödaste mulen på stan, frågan är vem som leder, Rudolf eller LaReina?

Bättring är dock på sikte... har försett mig med ingefäradroppar i näsduken, gjort ångbad med tea tree i helgen, tagit promenader i friska luften samt tagit allmänt hand om mig själv, som jag uppenbarligen slarvat med den senaste tiden - för annars hade jag ju faktiskt aldrig blivit sjuk... det finns heller aldrig någonting så dåligt, att det inte skulle föra med sig någonting gott. Man får verkligen känna att man lever, när man slåss mot en sjukdom, och då inser man att livet är faktiskt rätt så toppen!

...och en lysande röd mule lär vara senaste modet. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej jag blev glad att hitta din blogg, och besviken för att du flytta butiken till sthlm , fick veta det tydligen idag när jag och min låtsas syster diskutera om stenar oså vi ska köpa då sa ja de finns en sida som heter la reina man kan beställa, då sa hon att den butiken ligger i stan men jag hade tydligen missat det sen sökte jag oc fick reda på att du flyttat!!:(( Nu undrar jag ifall du spår? kram