2012-09-12

Vilken dag!

Upp i ottan, fastän jag kommit hem sent på natten (hade möte på kvällen och då blev det väldigt sent, eftersom hunden också skulle hämtas, och trafiken inom, och från Stockholm, med alla byten till Lidingö tar sin lilla tid) och ännu senare i säng, här pratar vi om tidiga morgontimmar...

Sov på sin höjd 3 timmar, upp vid sex, flyttade på alla möbler, pga överenskommen bredbandsinstallation någon gång mellan 7-11. Det borrades överallt i huset, jag väntade och väntade, men de kom aldrig och ringde på? Vågade knappt gå på toa, än mindre hoppa in i duschen i tid, för "de kunde ju komma när som helst", trodde jag. Till slut såg jag att klockan närmade sig 11, gick ut och frågade varför de ännu inte hade kommit in till mig, vi hade ju kommit överens om en tid! Då visade det sig att han som kommit överens med mig hade blivit sjuk, och missat att meddela sina kollegor om den överenskomna tiden. Surt. Jag missade nattsömnen för nada och kom iväg hemifrån alldeles försent. Att vara försenad är en sak, men att utebli helt... när man gjort alla de krävda förberedelserna är oacceptabelt!

Nu ska jag tydligen bli meddelad en ny tid? Alla möbler står dock redan mitt på golvet, hemmet i en enda röra, och så kan man ju inte ha det! ...iaf inte om man som i mitt fall bor enligt principen compact living, dvs på en minimal yta, och dessutom jobbar till stora delar hemifrån. Ledsen. Det enda som är säkert är att jag kommer hem till en enda röra ikväll. :´(

....och dagen har fortsatt i samma eländiga tema, tappade precis ett glas vatten över skrivare, alla sladdar till datorn mm. Bristen på sömn gör sig gällande. :/

Nej, nu ska jag sluta klaga, för det är tydligen synd att klaga? Men gnälla det går väl ändå an? ;)

Inga kommentarer: