2012-09-07

Toltekisk visdom

Bortom fruktan : din guide till frihet och glädje
Ibland blir bloggandet lite haltande och detta beror helt enkelt på att det är väldigt mycket att göra på LaReina. Vi har fått mängder med påfyllning bla böcker, drömfångare och shiazo mineralstenar samt givetvis en hel del nyheter.
Fyra grundstenar till ett bättre liv - Bok 2

När jag får en liten stund över försöker jag också läsa en hel del böcker och ta till mig visa ord och lärdom, bland annat skrivna av Ruiz Don Miguel, mästare i toltekisk tradition och nagual (en person med förmågan att vägleda andra till anden), rekommenderar varmt hans böcker! Just nu har vi följande två på lager:

Fyra grundstenar till ett bättre liv - Bok 2 och Bortom fruktan : din guide till frihet och glädje, dessa har gett mig väldigt mycket och jag önskar att fler upptäckte toltekindianernas visdom.

Inga kommentarer: