2012-07-07

Det ska vara gott att leva

Jag blir så glad av människor som väljer att se livet från den positiva sidan, livet blir så mycket enklare att leva då.
"Det ska vara gott att leva, annars kan det kvitta!"

Suncatcher | flower power
Tittade in på NEOs blogg, det var ett tag sen sist, han är verkligen en kille som alltid ser det positiva i allting! Jag har följt hans karriär ända sedan hans tid på musikskolan i Skövde, han och hans vänner brukade droppa in på LaReina, som då låg i Skövde. Idag har både butiken och NEO flyttat till Stockholm - så lustigt det kan bli! En dag överraskade han mig också genom att droppa in här på LaReina i Stockholm, mera om det: HÄR

Hittade även Big Brother vinnaren Hanna Johanssons bloggFinest.se. KUL! Ja, jag vet... nu avslöjar jag samtidigt att jag följt programmet, en riktig dokusåpa, förnedrings-TV som vissa väljer att kalla det, och jag som faktiskt inte ens äger en TV! Tacka vet jag tv play, där ser jag det jag vill, och när jag vill!

Hur som helst så var hon i mina ögon den e n d a värdiga vinnaren av Big Brother 2012 - och med facit i hand var jag inte den enda att tycka så. Go Hanna, go Hanna! Toppen tjej! Ödmjuk, snäll och naturlig, med en lika vacker insida som utsida.
Kommenterade hennes blogg: Caleum wellness tack så hemskt mycket <3 enligt följande:

"Hej, jag är så glad att du börjat blogga, och att jag också hittade till din blogg! Hejade på dig hela vägen till segern på Big Brother. Du har bevisligen en lika vacker insida som utsida, och förtjänar all glädje och lycka! Hoppas även innerligt att Rodney mognat lite som MAN och slutat med sina barnsliga tankar om "att man inte kan äta pizza varje dag, utan måste ha hamburgare då och då också". Du med ditt stora hjärta får lära honom att det aldrig handlar om byte av partner utan om en själv, han får helt enkelt lära sig att variera sig själv! Gräset är aldrig grönare på andra sidan... det gäller bara att vattna och gödsla det man har, så att det fortsätter att frodas och blomstra. Ni är ett vackert par. Kärlek och lycka! ❤"

Inga kommentarer: