2012-07-08

LaReina reder ut missförstånd

Jag borde kanske vara försiktig med att skämta?

Efter missförstånd med Till sängs med chefen

...och för den som fortfarande svävar i ovisshet
  
LaReina = jag = chefen

Japp, det är faktiskt så att jag lägger mig på kvällen i en säng, och tar med mig alla mina egon, m a o är jag till sängs med chefen... så värst promiskuöst är det (dessvärre) inte.


2 kommentarer:

Jeanette sa...

sv: Tack :)
Läste ditt inlägg och jag känner verkligen igen mig! Var precis så jag tänkte också förut, att "en bit gör inte så mycket", men det är ju tyvärr det gör. Förut nästan sörjde jag att jag inte längre kunde vara som alla andra och kunna ha en godisdag i veckan, men nu saknar jag det inte ens :) Så det går, bara att kämpa på! Vill du ha stöd eller så av någon som vet hur det är, så är det bara att höra av sig.

Var förresten inne i din butik några gånger när du hade den i Skövde. Tråkigt att den försvann, men som tur är så har du ju webbshop också ;)

LaReina sa...

Hej Jeanette.
Tack! :)
Kämpar på! |
Titta gärna in vid tillfälle här i Sthlm också.